Memleketim küçük bir ilçe yaklaşık 40k nüfuslu. Bu ilçede 1 tane ps salonu vardı ve kimse memnun değildi. Bende 2. salonu açtım ve her müşteri ile özel olarak ilgilendim, açıldığım ilk günden 5k civarı ciro yaptım giderlerim çok az. şu anda da ortalama günlük 4k ciro ile devam ediyor iş. yatırımımı 6 ayda geri aldım ve salonu biraderlere bıraktım işleri yok onlar kazansın diye. Zaten hali hazırda web tasarım işim var aylık 70-80k minimum o kazandırıyor, salondan da aylık bir 25k kar payı alıyorum fakat çok fazla vaktim var günde 2 saat kadar çalışıyorum web tasarım işinde. yaklaşık 1m bütçe ile 2. bir iş yapmak istiyorum. küçük bir ilçede 2. iş olarak ne yapmalıyım? alternatif olarak ps salonunun vip + vr(sanal gözlük) salonu şeklinde versiyonunu açmak istiyorum ama çok fazla gideceğini sanmıyorum emin olamadım zaten ilçede yok hatta şehirde bile 1 tane var diye biliyorum, diğer alternatif ise küçük bir ofis açıp amazon fba ya da dropshipping işine gireyim diyorum o da çok mantıklı gelmiyor amazonda başarı çok zor geliyor ne kadar çalışsan da şans faktörü de var. En iyi bildiğin işi yap gibi şeyleri söylemenize gerek yok ben eski askerim ticari alanda pek bir bilgim yok. Bahsettiğim alternatifler gibi çok yormayacak hizmet sektörü ya da ofiste masabaşı aktifliğime göre kazanç getirecek iş önerileriniz varsa sevinirim. Dikkatimi çeken yorumlarınıza özellikle r10+ vericem. Şimdiden teşekkürler.