yazını macera filmi gibi okudum, paylaştığın için teşekkürler.. seninle yaşıtız galiba
sana şunu söylemek istiyorum; öncelikle yaşadıklarının tamamına yakını
şans ile alakası yok seçimlerin ve sonuçları ile alakalı..!
sana tuhaf gelecek ama seni tebrik etmek isterim başlarda yaptığın hamleler o yaşına göre kazandığın para o dönem mesela aylık 500 gr altın kazanman inanılmaz.. rüya gibi ciddi bir başarı... ben ve arkadaşlarım 98 den beri aktif pc kullanırız internet cafede büyüdük ama bu işlerden hiç para kazanmadık hatta kazanmaya çalışmadık bir ara bir heves domain register işi yapmak istedik sonra yapmadık filan... yani şunu anlatmak istedim bizler yaşıtların sigortalı işimiz olsun yeter derken sen hayallerimizi yapmışsın..
bu arada cafeyi devrettiğin elemanın serseri üçkağıtçı.. çıkması tuhaf olmuş abi sana bu adamı kim tavsiye etti yada sen nasıl buldun böyle bir adamı burada senin ciddi ve etraflıca öz eleştiri yapman lazım 2-3 lafla geçilecek bir durum değil !
eşin konusun da ayrılmışsınız gibi bir izlenim yaratmışsın başka bir yazında evli olduğun anlaşıyor.. her neyse
kaldıraç, borsa, Liq.. hiç anlamam benim için ufo

ama slot kumar olayını bende girdim iğrenç pislik bir şey düşmanım bile oynamasın, ağzına bile alma bir onun adını.
hatalarından ders çıkarman güzel
son olarak ; hayat devam ediyor acısı tatlısı ile yoluna devam et illa zengin olacaksın diye kanunda yok.. zaten zengin olmak nedir ki ?
bir yazını okudum eskileri çok özlüyorum demişsin kalabalık arkadaş grubunu halı saha internet cafe vs vs... ahhh o dönemler kim unutabilir ki o dönemleri yaşamayan bilemez efsane yıllarmış meğer anlamamışız..

bizde çok özlüyoruz ama hayat işte her kes doğar büyür ve ölür önemli olan mutlu olmak ve mutlu etmek