Orijinal İPhone 15, batarya kablo her şey orijinal. 4 ayda %1 düştü 99. Son 3 haftada %4 düştü. Beta sürüm falan değil. Son sürüm kan emici.
ArasTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İos sürüm kaç betamı kullanıyorsunuz? beta kullanmıyorsanız bataryada sorun olabilir
muratclk46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci el cihaz alıyorsunuz sonuçta ne kadar kullanılmış yıpranmış nasıl kullanılmış bilmiyorsunuz ve aldığınızda en son sürüm güncelmiydi yada siz güncelleme yaptıysaniz eskisi gibi değil zaten güncellemeler ile iyice Apple iPhone cihaz telefonların pillerini öldürüyor satış için sıfır alsanız bu kadar normal değil ama ikinci el aldığınız için bana her şey normal geliyor
PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Batarya değişimleri çoğu zaman ayarlarda gözükmez veya değişsede orjinal gibi gözükebilir.
Ayarlarda gözüken pil yüzdesi ortalama bir değerdir asıl değer değildir, telefonunuza aldığınız ios güncellemesiyle pil yüzdesi asıl düzeye yakın gelmiş olabilir.
XemirX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizden Kaynakli Bu Kadar Dusus olmaz hocam batarya sorunlu muhtemelen
omerburakTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Ocak 1 de uzun zamandır tanıdığım bir telefoncudan yurtdışı iPhone 13 aldım.
Aldığımda telefonun pil yüzdesi %84 dü şuan %80 geçen gün baktığımda 81 di çözemedim bu işi.
Telefonda mı sorun var bende mi anlamadım.
Alırken batarya değişmemiş orijinal dedi acaba batarya mı değişmiş parçalarda değişen gözükmüyor ayarlarda.
Telefonu orijinal iPad şarjı ile şarj ediyorum ara sıra power ile ettiğim oluyor. Sizce neden kaynaklı bu sorun? 15 günde %4 düşürecek kadar..