Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/is-fikirleri/432...ntikli-mi.html

Kurumsal hesabı satın almadan önce bu konuyu açmıştım. Bu kurumsal hesap alma fikrine sonradan kanalize olduk. Konumda da bu yönde telkinde bulunmuştu bir arkadaş. Baştan bilsem hiç almazdım. Olan oldu.

Peki ne yapacağız hocam? Forumda Google Play Console Developer hesap alımlarını ilanlara bile (alım ilanlarına) reklam çıkıp tekele bağlamış üyeler var. Sizin de konunuz öyleyse tenzih ediyorum. Anlatmak istediğim şey sağlam hesap bulamıyoruz.

Sizin gibi güvenilir üyelerden biriyle anlaşıp hesabını kiralasak ve transfer de uzun süre boyunca almasak desem kimse güvenip hesabını riske atıp uygulama da yayınlatmaz ki. Hele ki sektör dating. Mesela @Seyit25; hocamı tanıyorum ticaretim oldu. Ancak net bir şekilde prensibini belirtmiş. Böyle katı yazmasaydı hatır gönül girecektim

Ne yapmamız gerekiyor yani biz nasıl yayına vereceğiz bu uygulamayı?

Bu arada konuyu okuyan ve bu işe girmek isteyen başka arkadaşlara sesleniyorum. @TulinPinar; Tülin abla benim tanım ve tasvirimle bu sektörün Sezen Aksu'sudur. El vermediği sürece yürümeniz zor. Kendisinin tüm yazdıklarını dikkatli bir şekilde okuyup uygulamanızı öneririm. Ciddi bütçesi olanlar da muhakkak kendisinden destek almalıdır. Benim yaptığımı değil dediğimi yapın.
Teşekkür ederim güzel cümleler için. Profesyonel olarak tek işim dating yöneticiliği. Herkesin bir uzmanlık alanı var. Büyütülecek bir şey yok.

@xpen;'e daha evvel hesap satmak istedim. Kendisi de haklı olarak kurumsal hesaplarda bir uygulama yayını ve ilgili uygulamaya ait bir güncelleme +30 gün istiyor. Zaten işi bilen bunu ister. Kendisi hesap satıyor mu bilmiyorum açıkçası ama alıyor.

@Lawliet; özelden teklifimi ilettim.