Mail atmıştım güvenlik birimine sebebini öğrenmek için şunu yazmışlar;
---
Enpara.com olarak müşterilerimizin hesaplarını ve Enpara.com aracılığıyla gerçekleştirdikleri işlemleri düzenli aralıklarla kontrol ediyoruz. Yaptığımız bu kontroller sırasında, Enpara.com hesaplarınız ile bağlantılı olarak gerçekleştirilen işlemlerin hem yasal düzenlemeler hem de banka politikalarımız gereğince aracılık edemeyeceğimiz nitelikte işlemler olduğunu belirledik. Bu nedenle hesabınızı kapatmak durumundayız. Hesabınızda bakiye varsa çekmek için ve varsa borç bilgilerinizi öğrenmek için size en yakın QNB Şubesine giderek görüşebilirsiniz.
Enpara.com
---
Bu durumla alakalı süreç tam olarak ne olacak? Hesap kapanınca tamamlanıyor mu? Vergi dairesi , şikayet , masak tarzı paylaşımlar görmüştüm başka platformlarda bilgisi olan varsa yazabilir.
Arkadaşlar genel olarak para gönderimimi sormuşlar ama yukarıda da benzerini yanıtladım. Herhangi bir uygunsuz ya da farklı bir işlem akışım olmadı. Kaldı ki 10 yıldan uzun süredir kullanıyorum enparayı. İşlemlerim içerisinde kapanmadan önce son 5 işlemim; yemeksepeti , nesine , trendyol , otobüs kartı ve kendime ait başka banka hesabıma transfer. İşlem yaptığım tüm şirketler bddk veya genel olarak devlet onaylı , vergisini ödeyen şirketler. Kaldı ki şahıslara bile çok nadir para gönderiyorum.