Ahmet1809 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha dün öğlen saatlerinde en arkada bulunan dişlerimizden azı dişini çektirdim daha önceden dolgu ve kanal tedavısı olmuşru ama çürüdü maalesef ki. Çekim sonrası kanama bir türlü durmadı bugün sabah anca durmuş durumdaydı. Diş çok derinden çıktı kökleri ama doktor çıkarırken sağ sol yaparken dişin dış kısmından bir parça etin içinde kalmış. O çekilen yere aynada bakınca fark ediyorum. İnternete baktığımda ise bu kalan diş cerrahi operasyonla alınabilir diyor. Böyle durumda karşılaşanlar varmı acaba varsa eğer siz ne yaptınız. Ayrıca bu azı dişi çekiminde boşluk çok büyük oluyor sizde ne kadar sürede boşluk kısmı et kapladı acaba.

Doktora gitsene buraya neden yazıyorsun diyenler olacaksa baştan söyleyeyim. Sadece fikir almak için bu konuyu açıyorum. Yaşayan varsa tecrübelerini öğrenmek için bu süreçteki.
Hocam geçen hafta çektirdim aynı sizinki gibiydi evde çay içiyordum çekim akşamında çalkalama yaptım kanama başladı bi türlü durmak bilmiyor chatgpt ile bi görüşmemiz sonrasında oraya tekrar gazlı bez ile tampon yaptım kanamayı biraz öyle durdurdum ama eğer çok fazla varsa kesinlikle doktora gidin bu saatte özellerde nöbetçi olur aman ihmal etmeyin diş çekimi yüzünden canını kaybeden sayısı azımsanmayacak kadar az değil

Diş çekimi sonrasında oraya dikiş atıldı şuan için iyi duruyor kenarlarında aft oluşması dışında zaten yemek yiyemiyorum otarafla bu cumarteside diğer taraf çekilecek çok kötü oluyor valla