Salgın var, ailemde de 2 kişi de var.
Ben griple atlattım ama genel bi salgın var. Herkes kırılmış, hasta.
çok geçmiş olsun hocam
Hocam covid gibi bir salgın var ortalıkta, yeğenim ve akrabalarımdan çoğu da bu hastalıkla uğraşıyor. Çok şükür daha bana ve çocuğa bulaşmadı... Uzak durun insanlardan bari başkaları hasta olmasın
umarım sizlere ve çocuklarınıza bulaşmaz hocam, evet bilincinde bulunarak dışarıya çıkmamaya özen gösteriyor her zaman yanımda maske taşıyor kullanıyorum
Şuan tamamen çevremdeki ve ailemdeki herkes aynı hastalığı taşıyor, kimisinde eklem ağrıları kimisinde nefes darlığı kimilerinde ise sadece öksürük ve hapşırık olarak devam ediyor.
Hastaneye gidildiğinde de katerin nurofen yazıp gönderiyorlar. Çok sıkıntı bir salgın var şuan bugün ailemden birini hastaneye götürdüm sırada 53 kişi vardı. Nişanlım ile özele gittiğimde de 20-21 kişi vardı sırada. Hasta olmayan insan da hastanede hasta olur.
aynı ilaç bana da yazıldı ama etkisi hiç yok öksürüğe vs ve evet hastaneler burada yani mersinde de doldu taştı sıra beklemek 2-3 saati geçiyor hele ki aciller tıklım tıklım. hasta bir yakınınızı götürürseniz veya hastaneye düşerseniz aman maskesiz dolaşmayın. sağlam giirip hasta çıkıyorsunuz
2-3 gündür bende kötüyüm eklem yerlerim ağrıyor halsizlik çok fazla ayakta duramıyorum 2 tane serum yedim biraz iyiyim domuz gribi mi ne varmış
çok geçmiş olsun bu kas ve eklem ağrısı öksürük resmen covid etkisi gibi olduğunu söylüyorlar. bende domuz gribini duydum ama o geçmemiş miydi aşısı vs zamanında yapılmıştı