1 sene 2 ay çalışmışsın bunun için harcayacağın dava masrafına değmez. Üst mahkeme süreçlerinde paran buz olur.
Doktor is kazası mi diye sorduysa ve evet demisseniz tutulmuştur mutlaka oradan yürüyün hocam daha sonrası açılan davada şahit bulursanız diğer anlattıkların için tazminat alabilirsiniz
Bir avukat tutup dava yoluna gideceğinizi iş yerinize bilgi geçip tazminat için bir ali cengiz yapabilirsiniz. Ha bu arada gerçekten bi avukat ile bu sürecin üzerine gidersen 1-2 senede sürse yara alacaklarından anlaşırlar yada finalde faiziyle alırsın hakkını. İşçi hakları çok fazla.
Umarım kısa zamanda problemin çözülür.
1 yıl 2 ay için dava açmaya gerçekten değmez mi hocam en azından 20 bin tl dahi olsa kazanamam mı çünkü içeride gördüğüm muameleden ötürü herkes tertemiz işine gidip gelirken benim üstüm hep pislik işlerle uğraştırdıkları için hep toz pis oluyordu e devlet üzerinde işim kablo üretim işçisi ama ben panoları taşıyordum up uzun 2.5 metre boyunda geniş panolar kablo dağıtımı yapıyordum sürekli mühendislik ofisine git gel yaptırılıyordum masa başı çalışan kişi oturduğu yerden depo yada sevkiyat bölümüne gönderiyordu hatta elimde şöyle bir mesaj var bundan bir şey çıkar mı ? ve tuvalete giderken izin alma sorunu vardı kimse almıyordu tuvalete giderken izin ben ve 68 kişiden sadece 11-12 kişi alıyordu fakat usta şahit olamayacağını söyledi işinden olmak istemiyor ve düğün yapacakmış benimde düşüncem iş yerini savunup yalan söyleyecek