Herkese merhabalar.
Her ne kadar hayatımız inişli kalkışlı geçse de herkesin başına gelebilecek tek gerçek anımsayacağınız gibi bir yakınımızın vefatı haberini almaktır.

Yaklaşık 5 yıl kadar önce üye olduğum r10.net platformu sayesinde edindiğim bilgiler üzerine kısmen dışarıdan destek olarak kendi web sitemi kurmuş durumdayım.

Web siteme ulaşmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

r10.net sayesinde yakalamış olduğum benim gözümde büyük ancak sizler gözünde nacizane küçük olan bu başarımı sizlerle paylaşmak, hem de r10.net platformuna kendimce destek olabilmek adına web sitemde ahirete göç etmişlerinizin ilanlarını ücretsiz ekleyebileceğinizi sizlere bildirmek istiyorum.

Ayrıca r10 üyelerimize ilişkin anasayfamızda bulabileceğiniz "Anma, Başsağlığı, Teşekkür ve Vefat" alanlarında paylaşım yapılmak ve bu yaşananları gelecek nesillere sağlıklı ve en doğru şekliyle aktarabilmek amacıyla tamamen ücretsiz istediğiniz türden ilanınızı hazırlıyor ve platformumuzda paylaşıyoruz.

İlan veya anma ilanı oluşturmak için profilimde bulunan whatsapp hattından ulaşabilir, yayınlanmasını istediğiniz bilgileri paylaşabilir ve fotoğraf gönderebilirsiniz.

Konunun daha fazla kişiye ulaşması adına desteklerinizi bekliyorum. Herkese saygılar..

Teşekkürler r10.net