Yaşadığınız olayda işverenin sizi baskı altında tutması, izin taleplerinizi reddetmesi ve çıkışınızı baskıyla alması işçi haklarına ve iş hukuku kurallarına aykırı. ayrıca mobbing ve iş kazası geçmişiniz dikkate alındığında bu durum daha da ağır. mutlaka bir iş hukuku avukatıyla süreci takip ederek kıdem ve ihbar tazminatı, manevi tazminat ve uğradığınız haksızlıkların telafisi için iş mahkemesine dava açmanız geerekiyor. İşverenin bu tutumu kesinlikle kabul edilemez.
Fabrika yöneticilerimiz, iş ihtiyaçlarımızı desteklemek için gerektiğinde iş arkadaşlarını farklı iş yerlerine taşıma hakkına sahiptir. Bu makul bir istektir.
Üretim alanlarında, çalışanlarımızın farklı çalışma alanlarına geçmelerini ve işimizi desteklemek için esnek bir şekilde çalışmalarını bekleriz. İstendiğinde yeni bir alana taşınmayı reddetmek kabul edilemez.
Oryantasyon eğitimi ile kolayca düzeltilemeyecek bir beceri gereksinimi, sertifika veya lisans sorunu veya bir yetkinlik sorunu olması mantıksız olacaktır.
İş akdinizin haksız yere feshedildiğini düşünüyorsanız, yasal haklarınız vardır ve Türkiye için uygun prosedürleri izlemelisiniz.
Bana fabrika böyle bir dönüş yapmış iş kazası geçirdiğim e-Devlette gözükmüyor ben bu rapora nereden ulaşabilirim hocam ve iş yerine benim için biz onu zorlalamadık alıkoymadık kendi kafasına göre gidip imza attı demişler insan kaynakları müdürünün odasında kamera yok ben nasıl kendime hattı gösterebilirim yanında sadece bir tane kadın çalışan vardı o da kendi baskı altında kaldığı için ağladı imza attı çıktıüzerine çok gittiler beş seferdir bölümünü değiştiriyorlar imza atmadığı için