Hocam beni zorla bölüm değişikliği için 1.5 saat odada tuttular ben dedim tamam en sonunda çalışacağım bugün izin istiyorum kafamı toparlamak istiyorum pazartesi sabah 6 dan beridir hiç uyumadım salı gece 2.30 da uyudum sabah yine 6 da kalktım eşim rahatsızdı salı günü sabaha kadar hastanedeydik beni ilgilendirmez buraya geldiysen çalışacaksın dedi bende 7 kere insan kaynakları müdüründen fabrika müdüründen müdür yardımcısından şefimden izin istedim hiç biri vermedi en sonunda benim sana ayıracak vaktim yok git çıkışını al yoksa bekleyeceksin burada dedi odada fabrika müdürü insan kaynakları müdürü birde başıma temizlikçi diktiler kapıdan tellerden kaçmayayım diye çok pişmanım keşke polisi falan arasaydım ne hakla bana izin vermek zorundalar sanırım gitmek istiyorum izin vermeme gibi hakları varmı ben zamanında onların makinesini yüzünw makinaya parmağımı kaptırdım iş kazası diye rapor tutulduydu makina kaynaklı hataydı
onlar seni keyfince orada alıkoyamaz. suç işlemişler. senin önceliğin evvela ailendir, onlara 3-5 kuruş kazandırmak değil. eşin rahatsızsa elbette gideceksin o anda. bunun yaptırımı neyse onlar da gerekli adımı atar, sen de o adımla yüzleşirsin. tutanaksa tutanak, maaş kesmeyse maaş kesme. hatta işten çıkarma bile olabilir ama seni orada alıkoyamazlar. ne demek onu bunu başıma diktiler çıkamıyım diye. ezdirmeyin kendinizi kimseye. onlar kimmiş de seni hürriyetinden yoksun kılma cüretini kendilerinde bulmuşlar.