arabulucu sürecini başlatmanız doğru bir adım. Şikayetinizde işten kendi rızanızla ayrılmadığınızı, baskı altında imza attığınızı ve mobbing ile karşılaştığınızı açıkça belirtin. Elinizdeki şahitler yazışmalar ve diğer delilleri sunarak hakkınız olan kıdem ve ihbar tazminatını, ayrıca mobbing için manevi tazminat talep edebilirsiniz. Sürecin etkili ilerlemesi için bir avukattan destek almanızı öneririm.
Zorla imza attım demek nedir anlamadım ? Dövecekler miydi sanki ? Dövselerdi bile bir ton tazminat daha alırdınız.
İmza attıysanız geçmiş olsun, hayır kendi isteğimle ayrılıyorum yazmak nedir hocam, hele ki zorla yazdırmaları ilginç yani dağ başı mı burası silah mı dayadılar nasıl zorla imza atıyorsunuz.
İmza atmadan önce "kamerayla izleniyorsunuz" mesajıyla tazminatlı olarak haklı fesih yapabilirdiniz, kendi elinizle tüm haklarınızdan mahrum kaldınız.
dostum sen fazla mı safsın bilemem ancak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçuna dek tonla şey işlenmiş. bu nasıl bir kendini ezdirmektir böyle.
Hocam beni zorla bölüm değişikliği için 1.5 saat odada tuttular ben dedim tamam en sonunda çalışacağım bugün izin istiyorum kafamı toparlamak istiyorum pazartesi sabah 6 dan beridir hiç uyumadım salı gece 2.30 da uyudum sabah yine 6 da kalktım eşim rahatsızdı salı günü sabaha kadar hastanedeydik beni ilgilendirmez buraya geldiysen çalışacaksın dedi bende 7 kere insan kaynakları müdüründen fabrika müdüründen müdür yardımcısından şefimden izin istedim hiç biri vermedi en sonunda benim sana ayıracak vaktim yok git çıkışını al yoksa bekleyeceksin burada dedi odada fabrika müdürü insan kaynakları müdürü birde başıma temizlikçi diktiler kapıdan tellerden kaçmayayım diye çok pişmanım keşke polisi falan arasaydım ne hakla bana izin vermek zorundalar sanırım gitmek istiyorum izin vermeme gibi hakları varmı ben zamanında onların makinesini yüzünw makinaya parmağımı kaptırdım iş kazası diye rapor tutulduydu makina kaynaklı hataydı