iEren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 10 tane kedi besleyen biriyim ve bu durumu defalarca kez yaşadım.Hayvan bu gezer geri gelir(En azından benim çoğu kedim böyle yapıyordu, 2 3 hafta gezip geliyorlardi, sonra 2 3 hafta daha kayboluyorlardi derken alışmıştım artık gitmelerine) Sahiplenme konusundada eger kediniz kendini ufak çocuklara sevdirmiyorsa mahalle çocukları isteselerde kolay kolay alip goturemezler kediyi.Boyle bir durum varsada muhtemelen yetiskin biri alıp götürmüştür sahiplenmek için.Sahiplendiysede yeni yuvası hayırlı olsun demek dışında yapabileceğimiz hiçbir şey kalmaz.İcinizi rahat tutun, bu tarz yerlerde hayvanlara pek bir sey olmaz(Bende o tarz bi yerde yaşıyordum, bu yüzden biliyorum) ya biri sahiplendi ya geziyor şuan.

(Kedi bahçede dolaşa dolaşa zamanla çevreyi öğreniyor, benim kedilerimden biri annemi 200 metre ilerideki otobüs durağına bırakır, annem otobüse binince geri bahçeye gelirdi.Hayvan dolasa dolaşa mahalleyi öğrenmişti)
Hocam sevdirirdi ya çok uysal bir kediydi, birinin alıp götürme ihtimali de yüksek bu yüzden. Ayrıca dediğiniz gibi bizimkiler de o şekildeydi, bazen 100-200 metre benimle gelirlerdi sonra geri eve dönerlerdi, mahalleyi tanıdığını düşünüyorum bu yüzden yakınlarda olsa bir şekilde gelirdi ama hiç ses soluk yok. Gün içerisinde de birçok kez mamasını yerdi yani eğer sağda solda geziyorsa açlığa nasıl dayanıyordur orasını da bilmiyorum.

tuhaxotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kız arkadaşımın kedisi, 10 12 aylık iken aynı şekilde kaybolmuştu. Kendileri TOKİ de oturuyordu. 10 gün aradı aradı bulamadı 10mgünün sonunda binayı bulmuş fakat daireyi bulamamış başka dairenin önüne yatmış bu şekilde bulmuştuk bizde. Düşünün TOKİ gibi bir yerde (bütün binalar birbirine benziyor) kendileri doğru binayı bulabiliyor. Yapacağınız çoğu şeyi yapmışsınız, fotoğraflar vs asılmış bulunur inşallah. Bu süreç sizin için çok zor ama kediler çok farklılar, içiniz rahat olsun
Hocam sizin bulmanıza sevindim gerçekten, umarım en kısa zamanda bende aynı sevinci yaşayabilirim. umarım en kısa zamanda gelir çok teşekkürler düşünceleriniz için ne olursa olsun bir nebze bu düşünceleriniz içimi ferahlatıyor, sabırla bekleyeceğiz artık.