Herkese merhaba;
Sektörümde bir domain olduğu için (dating sektörü için de güzel bir domaindi) davetiye.com ihalesini ben de takip ettim. Hatta forumda birkaç gün gündem oldu yanlış anımsamıyorsam. Kimine göre ucuza gitti, kimine göre değerinde gitti, kimine göre son kullanıcı fiyatına gitti. Alıcısına hayırlı olsun. Allah bol bol kazanç nasip etsin. Gelelim forumdaki etkilerine:
Neredeyse üç gündür birçok üye .com bile olmayan anlamlı anlamsız tüm domainleri MAALESEF bir umutla kaydedip satmaya çalışıyor. Arkadaşlar domain brokerlığı böyle bir şey değil. Size göre güzel olan bir çok domaini satmaya kalkın reg parasına bile elden çıkaramazsınız. Çünkü bazı domainler projelendirmeden ne kadar güzel olurlarsa olsunlar bir işe yaramazlar. Genelde de projelendirmek için çok ciddi tutarlarda bütçe ayırmak gerekir. Düşük bir ihtimal de panelde yıllarca tutup, projeye bütçe ayıracak son kullanıcıya ulaşmak gerekir.
Bunları şu sebeple anlattım: Belki de geleceğin en iyi domain brokerlarından biri olacaksanız ama yanlış satın alımlarla sektöre giremeden hevesiniz kaçacak. Paranızı da, zamanınızı da, hevesinizi de çarçur etmeyin. Domain aracılığı zannedildiği gibi basit bir iş değildir.
Hepimize bol kazançlar.