Ödül tarafımca alınmıştır konu sahibine burada küstahlık ve ukalalık yapan kişilere taviz vermediği için teşekkür ederim. Benden önce yazan arkadaşın yan hesabına istinaden; Burada kafanı kullanıp sende son dakika üye olsaydın belki sen kazanabilirdin. Çok fazla uzatmıyorum reklamsa.net şirketine teşekkür ederim. R10 üzerinde bir çok ticaretlerimi gerçekleştirmeye geldim. Hayırlı geceler herkese. Kaybetmesini ve kabullenmesini bilmeyi öğrenmeniz gerekiyor bu hayatta bu dünya sizin etrafınızda dönmüyor sadece.
R10 davetiye sistemi haricinde aninda kayita izin vermiyor diye biliyorum, kayıt süreci için mail atıyorsunuz, mail inceleniyor falan uğraştırıyor yani.Hemen kayıt olayım diye bir şey maalesef olmuyor.Hemen anında kayıt olmak içinde davetiye lazım ve davetiye sistemide Multi üyelik olduğunun en basit kanıtı oluyor hocam.Yani son kayıt olan kişiye yan hesap demişsiniz de sizinde yan hesap olup olmadığınız meçhul şahsen.Yan hesapsanızda beni alakadar etmiyor orası ayrı ama kendiniz bu denli dikkat çekerken insanlara yan hesap bu diye laf atmanız ve aklınızı kullanın diyip aşağılamaya çalışmanız etik değil.İban ile r10 ismi ayni diye bu sizinde yan hesap olmadığınızı kanıtlar bir nitelik değil, bunu da savunmayin lütfen.Ödülünüzde hayırlı olsun ayrıca.