tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SSD altındaki metal aparatı sökmeniz gerekiyor. SSD onun içerisine yan taraflarında bulunan vida yerlerinden vidalanacak. Sökmeden önce fotoğrafını da çekin ki nasıl takacağınız konusunda tereddüt yaşamayın. O metal plaka içerisinde disk varsa eğer vidalarını söktükten sonra plakayı hafifçe geriye çektiğiniz vakit disk yuvasından çıkacaktır. Laptop marka modelini youtube üzerinden de aratıp ilgili videoları görebilirsiniz.

YANLIŞ GÖRMEDİYSEM AŞAĞIDAKİ VİDEO SİZİN CİHAZINIZLA BENZER

https://www.youtube.com/watch?v=AVTwob88cNw
Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun altında duran HDD sanıyorum, onu çıkarıp yerine bunu takmalısınız. Çıkan HDD'yi ise DVD-ROM yerine aparat alarak takabilirsiniz.

SSD'yi anakarta montajlayın her durumda.
BartogGM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oralarda bir yerde çok pinli sata girişi olması lazım ama göremedim. Ayrıca sadece gözüme çarptığı için söylüyorum. Altında bir metal plaka var siyah vidayla tutan, onun içinie/altına yerleşecek ssd. Sağ veya solunda bir uzun bir kısa giriş olması lazım SSD nin yuvasına göre
Hepinize teşekkür ederim hocam M2 SSD vardı onun yerine bunu takmak istiyorum altta ki yuvalardan M2 ssdleri söktüm. Bunu takmak için sadece o Flex kablosu olan aparat neyse onun adını merak ediyorum. Diğerinde ki aparatın resmini bırakıyorum alta. İsmini söyleyebilirseniz çok sevinirim. Tekrardan teşekkür ederim.