secatulip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam videolar paket halinde mi atıyorum içerisinde 200 adet korku hikaye videosu şeklinde mi yoksa tekli şekildemi bence tekli şekilde ise halihazırda para kazandıran bir hesabın güzel bir izlenmen vs yok ise uçuk kalabilir amorti etmez ama öyle bir hesabı olanlar için uygun fiyat diye düşünüyorum
Hocam 1 15 30 video olacak şekilde 3 paket halinde satış yapmayı planlıyorum.

burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, bu fiyatlar gerçekten çok düşük. Daha önce birkaç kişiye bu şekilde çalışmalar yaptım ve tek bir video için 500 TL alıyordum. Toplu olarak 25.000 TL gibi ücretler alarak uzun vadeli çalışmalar gerçekleştirdim, kısa vadeli işleri ise kabul etmedim. Eğer içerikleriniz kaliteli ise YouTube sayfalarınızdan iyi referanslar sağlayarak daha yüksek ücretlerle çalışabilirsiniz.
Hocam haklısınız ama ülke şartlarından dolayımı bilmiyorum insanlara bu fiyatlar bile çok uçuk geliyor nedense.
SosyalAhenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Hocam Paketler İçerisinde Kaç Adet Video Vardır. ve Açıklamada Belirttiğiniz gibi kişiye özel mi yapmaktasınız
1 15 30 olarak 3 farklı paket halinde satış yapmayı planlıyorum. Ve evet videolar tabiki kişiye özel olarak hazırlanıcak.