Öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederiz. Hakaret eden karşılığını mutlaka alır.
Multi üyelik konusuna gelince, bir üyenin multi kullanıcı olduğuna biz karar veremeyiz. Yönetimin onay sisteminden geçmektedir. Son saatler kayıt olduğu, multi olduğu anlamına gelmez. Üye olan bir kullanıcı eşini, dostunu, kardeşini foruma davet etmiş olabilir. Bu vesileyle forum belkide bir kullanıcı daha kazanmış oldu. Konuyu böyle değerlendirmek gerekir.
Hocam son saatlerde Kayıt olması multi olduğunu kanıtlamaz tabi ama geçmiş deneyimlerime bakarak konuşuyorum, 20 30 tl için dolandırıcılık yapanı gördüm ben burada, bu üyeliklerinde multi olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam.
Dediğiniz gibi kardeş akraba vs davet muhabbetide olabilir tabi ama kayıt olur olmaz tek yaptıkları iş buraya yorum atıp bir daha hesaba dahi girmeyen kişilerin multi olması bana daha mantıklı geliyor (haricinde tüm akrabalarımı, kardeşimi , arkadaşlarımı vs foruma davet etmiş biriyim ben ve çoğu forumu aktif olarak kullanıyor fakat biraz incelerseniz bu yorum yapan yeni hesaplarinin çoğunda herhangi bir ticaret puanı artışı vs görmeyeceksiniz.Bu durumda multi üyelik olduğunun en büyük kanıtı olacak.Tabi karar sizin, ben sahsen yetkililerle konuşur, kontrol veya farklı bir kural vs eklerdim.Ugrasmam dersenizde sizin bileceğiniz iş, çok güzel bir etkinlik oldu.Kazancınız bol olsun, parayı alan arkadaşada simdiden hayırlı olsun.Herkese iyi forumlar