daha profesyonel kelimesi farklı anlamlar taşıyabilir:
- hizmet verecek arkadaşa ek olarak seo hizmetini teklifime dahil ettim
- genelde web tasarımcıların uğraşmadığı index konusunda yardım edeceğimi belirttim
- wordpress konusunda tecrübem olduğunu belirttim
sonuç olarak, tek bir teklif içerisinde tam donanımlı bir çözüm sunacağımı belirttiğim için profesyonel ifadesini kullandım
sözlerinize dikkat edin, bir daha bu kadar pozitif cevap vermeyebilirim
Sizden pozitif cevap bekleyen yok, sözlerimde ise argo vs. de yok. Yaptığınız terbiyesizliği belirttim. Hala hizmet detaylarını bilmediğiniz bir konu hakkında madde bile sayabilmişsiniz.
- hizmet verecek arkadaşa ek olarak seo hizmetini teklifime dahil ettim - SEO hizmeti hakkında bir bilgi yok, verip vermeyeceğini bilmiyorsunuz.
- genelde web tasarımcıların uğraşmadığı index konusunda yardım edeceğimi belirttim - 7.000 TL teklif veren kişinin uğraşıp uğraşmadığını bilmiyorsunuz.
- wordpress konusunda tecrübem olduğunu belirttim - 7.000 TL teklif veren kişinin tecrübesi hakkında bilgi sahibi değilsiniz.
" sonuç olarak, tek bir teklif içerisinde tam donanımlı bir çözüm sunacağımı belirttiğim için profesyonel ifadesini kullandım "
- Profesyonel ifadesini kullanmadınız " daha profesyonel " ifadesini kullandınız. Bu da hakkında bilgi sahibi olmadığınız bir kişiyi direkt olarak kötülemeye girer. Kişinin sizden daha profesyonel olup olmadığını bilmeden hemde. Onun yerine profesyonel hizmet verebilirim deseniz belki konu buralara gelmeyebilirdi.
Sözlerimde dikkat edeceğim bir kısım yok, hala aynı düşüncedeyim.