Ben de anlamıyorum, bazı şeyler için bilgiye sahip olman gerekir.
15 Dakika sürdüğünü düşünelim, 15 dakika da bunu yapabilmek için daha öncesinde verilen emek nedir? Bir hizmet pahalı geliyorsa size, o hizmet sizin için değildir zaten. Kimseye gidip ulaşmıyoruz ki, alıcı geliyor. Fiyat çok abartılı yaaauvv. Alma kardeşim. Ne yaptın ki şimdi? Sen yap kardeşim.
Benim 40 dakikam 2500₺ . Hiç kimse eğitim maliyetini hesaba katmıyor. En kötü 4 sene üniversite okuma masrafı, 0₺ kazanç. Parasız 4 sene. Kira,okul, yaşama masrafı ee çalışsan asgari alırdın en kötü. Her ay 22000₺ gelir fırsatı gitti yani. 1 milyon 56 bin₺. Ben seninle bu farkı kapatabilmem için verdiğim hizmet ya da maaş karşılığım daha yüksek olmalı ki eğitimin bir avantajı olsun. Te allam.


resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun uzun anlatmaya gerek yok ekran fotoğrafı yeterlidir diye umuyorum 🤣 böyle insanlar hep beni buluyor.

Birde logo, tasarım ve yazılım yapan arkadaşları🤣
Akşam akşam iyi güldüm ya 😂
Her kimsen iyi ki varsın kardeşim sen bu kafayla devam edersen iki kuruş paranla insanların emeğine, uğraşına boş boş yazarsan yol alırsın.

Cevap; Senin gibi müşteri isteyen mi var ki? 🤣