Türkçeden kuran okunmaz zaten anlamı o kadar çok değişiyor ki a'ya b diyor Türkçede. Tefsir okumak lazım hocaları dinlemek lazım evet birçoğunun hiçbir kazancı yok hepsi kendi işini gücünü yapıyor normal zamanda zaten. Aç mı kalacaklar sen ben mi beslicez? 😅
Nasıl ki bi ilacın içeriğini okuyup anlamıyorsak ve eczacılar doktorlar varsa kuran da böyle şifadır içeriği çok geniştir ama herkesin ilmi yetmez hocaların bile yetmiyor zaten ama hayatını buna adamış adamların bilgilerine de güvenmek gerekiyor ehli sünnet çizgisindeyse bu benim görüşüm
Ben kimsenin açıklama yapmasının ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Düşünürsem Allah'a karşı gelmiş olurum. Allah'ın sözü dururken size inanıp şirke mi gireyim hocam. Boşverin size hocalar anlatsın bize Allah yeter.
- En'am Suresi, 114. ayet: Allah'tan başka bir hakem mi arayayım? Oysa O, size kitabı açıklanmış olarak indirmiştir. Kendilerine kitap verdiklerimiz, bunun gerçekten Rabbinden hak olarak indirilmiş olduğunu bilmektedirler. Şu halde, sakın kuşkuya kapılanlardan olma.
- Nur Suresi, 18. ayet: Allah size ayetleri açıklıyor; Allah bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.