Ahmedy55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla kanıt olmadan pek bir şey olmuyor. Yazışma ve görüntü var ise işiniz kolaylaşır bilginiz olsun
AtalayB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşten kendi isteğinizle çıkmadığınızı şahitlerle kanıtlamanız gerekiyor. Böylece işe iade yada tazminat talep edebilirsiniz. Ama uzun bir hukuki süreç bu. Tazminatınızda fazla olmayacaktır işe gir-çık yapmadıysanız yada sigortanız 1 yıldan uzun süreli devam ediyorsa 1 maaştan biraz fazla alabilirsiniz. Dediğim gibi uzun bir süreç. O imzayı atmasanız hiçbir zorluk yaşamazdınız. Yazık olmuş..
KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kime ne kanıtlayacaksınız ki? Keşke imzalamasaydınız? Ne yapabilirlerdi ki?
fatihozdemir1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, durumunuzda mobbing, haksız fesih ve hak kaybı nedeniyle hukuki yollara başvurabilirsiniz. Şahitleriniz, mesajlar, kamera kayıtları ve diğer delillerle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na şikayette bulunabilir, iş mahkemesinde mobbing nedeniyle manevi tazminat, kıdem ve ihbar tazminatı gibi haklarınızı talep edebilirsiniz. Ayrıca noter kanalıyla işverene ihtarname göndererek işten çıkarılma gerekçesinin yazılı olarak açıklanmasını talep edebilirsiniz. Bir avukatla hızlıca hukuki süreç başlatmanızı öneririm.
resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cimer’e şirket bilgileriyle birlikte detaylı bir şekilde şikayet oluşturun. Mobing ve Zorbalığa mağruz kaldığınızı zorla imza attırdıklarını belirtin.
hocalarım evet kendim imza attım ama izin istedim iş yerinden gitmek için kaç kere izin vermediler allah islah etsin şu kışın ortasında işsiz kaldım işin hiç bir zorluğu yoktu insanlar zorlaştırıyor işi adliyeye gidip arabulucuya şikayet ettim volex satın aldı çalıştığım yeri oraya şikayet ettim tek başıma çalışıyordum tazminat hakkımdanda oldum işsizlik maaşıda alamıyorum 3 nolu kod ile ayrıldığımı beyan ettikleri için allah islah etsin