Bekliyordum böyle birşeyi de geçen sene bekliyordum ben listede sonlardaydım herhalde

Şimdi nedir bu? Ne yapmamız gerekiyor? İşlediğimiz suçları yazayım, hangisi olabileceğini söyleyin lütfen.

- Son birkaç calısanın primi eksik, battık da arkadaşlar yoksa keyfimizden ödememezlik yapmadık tabii 1 aylık prim borçları var.
- Şirketin resmi adresi eski adres, 3 4 yıl önce ki adres hiç güncellemedik.

Belki başka suçlarda işlemişizdir ama aklıma gelenler bunlar. Tavsiyeleri bekliyorum.

Mobilde okumaya zorlanan arkadaşlar için:

SGK
Konu: Ifadeye Davet
T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

5510 Sayılı Sosyal Sigortalar Kimunu'nun 59. Maddesinin ikinci fıkrasında "İşverenler ve sigortalılar ile işyeri sahipleri, tasfiye ye iflas idaresinin memurları, işle ilgili gerçek ve tüzel kişiler, Kurumun denetim ve kontrol ile görevlendirilmiş memurlanına bilgi verilmek üzere çağrıldıkları zaman gelmek, gerekli olan defter, belge ve delilleri getirip göstermek ve vermek, görevlerini yapmak için her türlü kolaylığı sağlamak ve bu yoldaki isteklerini geciktirmeksizm yerine getirmekle yükümlüdürler." denilmektedir.,

Tarafınıza yürütülen idari bir soruşturma nedeniyle yazılı ifadenize başvurma zorumluluğu doğmuştur. Bu dibaria yazımızı tarafınıza ulaştığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde Ankara Sosyal Güvenlik Il Müdürlüğü Sosyal Gavenlik Denetmenliğine müracaat etmeniz veya telefonla irtibat kurarak mazeret bildirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde hakkamızda 5510 Sayah Kanuna göre işlem yapilacak ve Kanun'un ilgili hükümleri gereğince hakkınızda doğabilecek her türlü maddi, idari ve ceza sorumluluk tarafınıza ait olacaktır tibal ve müracaat bilglen ağda belirtmiştir Gelmeden önce mutlaka randevu alınız.
Bilginize sunulur.

(image to text ile yazdırdım yazım yanlışları içn kusura bakmayın)