Anladım hocam. O zaman yazın konu sahibine satsın size domaini sizde iş yaptığınız birine satarsınız işte. Bu fırsatı kaçırmayın
Konunun benle alakasi yok. Ben tecrubelerime ve sektordeki gelismelere dayanarak fikrimi belirttim.
10+ yildir elimde tuttugum, bir medya projem icin yakaladigim (ayni zamanda projenin adi) bunun gibi iki kelimelik bir domainim var. Foruma konu acsam jenerik kelime olmadigi icin yuzune bakmazlar eminim. Domaine hem bir gsm operatorunden hem de buyuk bir futbol takimindan ayri ayri teklif geldi. Domain oyle bir domain ki ayni anda ben dahil 3 farkli isimin ayri projesi var domaine dair. Satmadim. Satsam biliyorum ki yuksek meblaglar istesem vermeyecekler. Ben de vermem cunku

Benim de projeyi bir gun yapabilecegime dair umudum hâlâ var o yuzden elde tutmaya devam. İste bu arkadasin domainini de bu yuzden sevdim. Restoran kur adini ver. Paket servis sistemi kur adini ver. Youtubeda saglam bir yemek kanali ac adini ver. Yemek tarifi sitesi ac adini ver. Yemek isinde olan herkesin isine yarayacak ve akilda kalici cinsten.
Neyse tekrardan arkadasa hayirli olsun, heyecanini kaybetmeden karsiligini gorur insallah.