Merhabalar öncelikle geçen önceki konularımda mobbinge maruz kaldığımı belirtmiştim ve bu sabah işe gittiğimde 8:15te bölümümüzün şefi beni çağırarak bölüm değişikliği yaptığını söyledi bana sormadan gülerek aşağılayıcı şekilde ben de sebebini sormak istedim bana dedi ki sen çalışmıyorsun tesisat üretmiyorsun ben de böyle deyince kan beynime sıçradı ve hakkımı savunmak için dedim ki madem çalış çalışmıyorum bir sene iki aydır ben burada çalışıyorum neden tutanak tutup beni işten çıkartmadınız bartın merkezde oturuyorum bir ay sonra eşim doğum yapacak bu olanları bile bile mobbinge maruz kaldım ben orada kablo üretim personeliyim fakat yeri kedinin sıçtığı boku bile temizlediğimi biliyorum başkalarının işini yaptığını biliyorum kendi işim hariç mühendislerin beyaz yakalarını yapması gerektiği işi dahi ben yapıyordum sürekli amelelik ayak işlerini yaptırıyorlardı benim de ihtiyacım var tek başıma çalışıyorum 1 + 1 eve 45 metre² eve çok yüksek kira ödüyorum zor zanaat geçiniyordum zaten bir de bölüm değişikliği yapacaklardı ben de sebebini sorduğum için beni fabrika müdürünün yanına gönderdi ve fabrika müdürü benim size ihtiyacım size ayıracak vaktim yok işinize gelirse dedi bundan önceki gün eşim rahatsızdı pazartesi sabah altıdan Salı gecesi gece üçe kadar uyuyamadım ve bunu iş yerine hiçbir şekilde yansıtmıyordum iş yerinde herkese yardımcı olup herkesin tesisatına yardım ediyordum ve bana zorla kendi kişisel sebeplerimden dolayı işten ayrılmak istiyorum diye imza attırıp beni işten çıkarttılar bugün sabah ve istediğin avukata git bir hak talep edemezsin dediler fakat elimde şöyle deliller var bizim bölümün grubu şefin kameralardan izleniyorsunuz diye elimde mesaj var iş kazası geçirdiğim halde ertesi gün işe geldiğinin kanıtı var sürekli mobbing yaptıklarına dair şahitlerim var ben bu kişiye ne yapabilirim ya da fabrikadan ne hak talep edebilirim bir sene iki aydır orada çalışıyorum ve işe ihtiyacım var