hocam bu nedir ya ? , ben kendime üzülüyordum birde Allahım şifa versin, sana tavsiyem mutlaka diyet yap! ama sakın aç kalma günlük alman gereken kalori miktarını diyetisyenden öğrendikten sonra mutlaka kalori açığı bırak. Yemek de çok dert değil ama asla asla ASLA KOLA İÇME ŞEKERİ OLAN HİÇ BİR SIVI KALORİYİ ALMA ŞEKERSİZ YAZSA BİLE çok felaket etkiliyor. Ben diyet ile 30 kg verdim şu an şekerim düzeldi.
böbreklerine mutlaka baktır, şeker ya böbreklere ya göze vuruyor idrar tahlili verip böbreklerin protein kacırıyor mu baktır. Önlemini alırlar bazı ilaclardan sonra gözlerinde bulanıklaşma olacak, kullandıktan sonra doktora bunu söylersen ilacı ikiye bölüyor. Korkma üzülme sakın sitrese de girme zaten tatlı matlı yeme dememe gerek yok

yemişin yiyeceğin kadar sende benim gibi ama geçiyor.
Üstad ben atlattım şu an ilac bile kullanmıyorum, he aç da kalmıyorum canım istiyorsa gidip pizzada yiyorum hamburgerde yiyorum ama haftada bir. Kalorime hep dikkat etmişimdir alışıyorsun şekersiz kahve iç sütsüz özellikle açlıgı bastırıyor tekrardan allahım şifa versin bir sorun olursa sorabilirsin.