hern0s adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Eğer maddi olarak bu kadar kötü durumdaysan keşke bir önceki adımlarını biraz daha dikkatli atsaydın kardeşim. Mesela bir müddet daha çalışmaya devam edebilirsin. İşten çıkmışsın. Ailedende destek almak istemiyorsun anladım fakat bu devran nereye kadar dönecek ? Bu ay arkadaşlarının desteğiyle belki idare etmiş olabilirsin fakat ya sonra ? Geriye 2 yol kalıyor ya çalışmaya devam ediceksin yada Ailenden maddi destek alıcaksın. Bu arada Ailenle aynı şehirde mi okuyorsun ? Çünkü bir öğrenci için Ev kiralamak bu devirde bence bir lüks.
Bu ay sonunda evi kapatıp memlekete gideceğim için düşünmedim her şey biraz aceleye geldi açıkcası. Haklsıın, finalleri bitirip erkenden memlekete dönmek istedim. İş verim de pek olumlu bakmadı bu olaylara zaten öncesinde de aramız diğer sebeplerden dolayı soğuktu. Çalışma saatlerinin dışında fazladan çalıştırması, ek mesai ücreti vermemesi, sigorta yapmaması vs.

Memlekete döneyim her şeyi bir şekilde çözeceğim şu ayı atlatmam gerekiyor başka bir ihtiyacım yok.