ahmetoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün defalarca deneme yanılma sonucunda halen testlerim devam ediyor. Lakin az önce r10 net e girip popülere baktım da konu çok tuaf bir şekilde baltalanmış ben konu sahibi yerinde olsaydım direk konuyu kilitlerdim. Resmen tuaf bir şekilde sürekli karma bir dögüye dönmüş ve sonuç yok.

- Hocalar ben bugün i5 10.nesil 16 gb ram m2 ssd ve normal ssd takılı pc laptap cihazıma pinokyo ai kurdum bugünüm full onunla geçti muazzam deli birşey lakin ben randuman (verim alamadım) Burdan pinokyo ai indirip kurmak istiyenler kurup denesin ve sorunsuz çalıştıran olursa az çok demeden bütün fikirilerimi ve bildiklerimi ücretsiz bir şekilde sunmak isterim.
Bana göre çok çok daha güçlü bir pc veya masaüstü pc varsa pinokyo ai indirilip kullanılabilir. araçlar tek sefer indiriyorsun ve internetsiz çalışıyor. senin pc yi kendi sunucusuymuş gibi açık kaynak kullanıyor.

kullanmak isteyen arkadaşlar iyice araştırın ve pc cihazınız güçlü ise kullanın hatta MASAÜSTÜ GÜÇLÜ BİR PC kullanıyorsanız mükemmel açık kaynak bir topluluk playeri.

pinokyo ai (bütün açık kaynak internetsiz kullanabileceğiniz yapay zeka araçlarını kullanabileceğiniz bir topluluk çalıştırma alanı sizlere kendi platformu üzerinden onaylı veya onaysız yapay zeka araçlarını sunuyor. onaylı olanlar resmi sanırım onaysız olanlar henüz resmi olmayan hepsi kullanılır lakin onaylılar daha iyi)

normalde çoğu yapay zeka araçları ücretsiz lakin ücretli satmalarının sebebi sunucu maliyeti bundan dolayı satıyorlar.

unutmayın çok güçlü olması gerekli pc cihazınız. Full ücretsiz ben verim alamadım cihazım yetersiz geldi veya kısmet olmadı daha farklı alternatif bulmaya çalışıcam.

Ideogram AI ücretsiz kullanabildiğin kadar kullan. daha birçok alternatif var test edip konu açarım faydalanmak isteyen arkadaşlar faydalansın.

Telif kısmına gelirsek : video sizin ise siz görselleri oluşturmuş iseniz sorun yok lisansmış telif miş dert etmeyin kullanın ve dikkat ederseniz yeşil ekrandan kendini videonun bir köşesine dahil etmiş yani özgünlük katmış tekrar eden içerik yememek için ve ilk etapta pk (para kazanmayı) açmak için.

Shorts videolarında özgüvenin varsa kendin çık arkanda ai videon olsun.
popüler yabancı müzik kullan.
ilk videoyu sen yükle.
2. yi de sen yükle ve yavaştan çerezleri topla ( başkalarının keşfetine çık ).
3. video da artık planla ve bir saat dilimi seç gitsin.
mutlaka eski bir kanal kullan kullanmadığın köşede kalmış işine yaramayan.
hadi diyelim eski kanal yok bismillahirahmanirahim diyip sıfır kanal aç ve iş azda olsa şansa kalıyor algoritma tek videoyu döngüye alsın yeterli diğerleri sırasıyla planlayıp ta atabilirsin.
unutma baktın izlenmiyor rakibini bul popüler videolarına gir ve en popülere tıkla ve onun sesini kullan o izlendikçe sende izlen zamanla az kitle ve çerez topla sonrası kendi düzenini yarat.

Ben inş bu şekilde başlıyacağım.. Sadece belki faydalı olur die konu sahibine ve merak eden arkadaşlara fikir vermek istedim.

yanlışım olduysa affola. Bir hayır duası alsam yeterli. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Benim bildiklerim test ve analizlerim bunlar ben başlicam sizde başlayın derim siz daha iyisini biliyorsanız pm atabilirsiniz yanlışımı düzeltmek isterim.Veya sizin bildikleriniz işime de yarayabilir.

iyi forumlar.

ideogram nasıl ucretsız brom ? gayette ucretlı kalkıp dk bası gmaıl hesap aç her seferınde dıyorsan yaş o iş 3-5 acarsın dahada acamazsın ha gmaıl alıcam dıyosan oda malıyet