Dolap uygulamasının yazılımına benzer bir script arıyorum websitesi üzerinden kullanacağım uygulama değil. Teması aynı olmak zorunda değil script istediğim özellikleri karşılasın yeter. Özellikler:
-üyelik kayıtı olacak bir site olmalı
-isteyen herkes site konseptine uygun bir şekilde satış yapabilmeli ve ilan açabilmeli fakat bu ilanlar benim onayıma düşmeli.
-alıcı aldıktan sonra para benim posumdan benim hesabıma geçmeli ve işlem sonucunda gerekli kontroller sağlanınca satıcıya manuel olarak komisyonumu kesip aktarılmalı.
Ayrıyatende paket satış scripti arıyorum lütfen internet tarihinde 10 yıl öncesinden kalmış,işime yaramayacak konuyla bağımsız scriptleri ve zaten ücretsiz olarak dağıtımı yapılan scriptleri 4-5bin'e itelemeye çalışıp ısrarcı olmayınız daha önce ki buna benzer bi konuda 2 arkadaş ısrarla bana birşeyler satmaya çalıştılar çünkü... zaten foruma kayıt olalı max 2 gün olmuştu. Belkide dolandırmaya çalışıyordu bilmiyorum.
Dipnot:Sıfırdan yazılmasını istemiyorum bunun için ne zaman ne bütçem var. Projem ilerlerse kendine has bir sıfırdan yazılımı o zaman yaptırmayı düşünüyorum.