Merhaba uzun süredir kafamda güzel olduğunu düşündüğüm farklı bir pazaryeri fikri var. Fikre aşık olmamak, rüzgarla hareket etmemek için sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bildiğiniz gibi dünya genelinde ve ülkemizde black friday, muhteşem kasım, muhteşem cuma vs. adı altında belli bir dönem indirimler yapılıyor. Hatta a101 bim gibi yerler bile belirlemiş olduğu günlerde indirimli ürün satıyor. Bende şöyle bir pazaryeri hayal ettim. Tek bir anasayfadan oluşan sadece cuma günleri satışın olduğu, listelenen ürün fiyatlarının geri sayımla cuma günü açıldığı, belirli stoklar haricinde satışın olmayacağı, Sadece fırsatı yakalayabilenlerin faydalanacağı bir platform.

Bu platformdaki ürünler gerçekten internet ortamında daha uygununa bulunamayacak türden olacak. Dolayısıyla üreticilerin doğrudan satış yapmasıyla ya da direk üreticiden ürün temin edilmesiyle bu durumun gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Reklamlarla desteklenecek bu proje için almış olduğum alan adı ise benim çok hoşuma gidiyor. Cumadan.com peki siz bu konsept hakkında ne düşünüyorsunuz? Projede satıcı veya yatırımcı olur muydunuz? Şu olursa bu işe gir diyebileceğiniz bir şey var mı?