Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
wp toolkit önerilen güvenlik ayarlarını aktif edince temada herhangi bir sorun olur mu? Wp toolkitteki tüm güvenlik ayarlarını aktif etmeyi tercih ediyorum.
Porjeniz ne kadar sürecek? Ana sitede kısa bir mola ibaresi var. Proje yıllardır var gibi ama bitme söz konusu olur mu? Herkes bir heves ile başlamış birkaç büyüyen proje dışında site yok gibi. Bunun sebebi projelerden kaynaklı mı? SEO vb. sorun var mıdır?
Litespeed cache kullanma imkanı var mı? Cache ve ram sorununu nasıl çözüyoruz?
Yazılım lisans koruması için kullanılan şifreleme yöntemi nedeniyle Imunify360 yazılımı siteyi siliyor. Üretici bir sorun olmadığını teyit etti. Güvenlik yazılımı siteyi kapatabilir. Bence yazılım çok başarılı, güncellemelerde patlamıyor görsel olarak çok güzel. Bir kaç eski sorun bildiğim kadarıyla çözüldü. Kurulum aşaması için yeterli, sonraki safha için üretici ile görüşülebilir. Bende 4+ aylık bütün bildirimler duruyor. Bildirimleri sil butonu yok gibi ileri safha potansiyeller var sadece. Site index alıyor. Site cache yapısına uygun değil, gerek de yok, gayet hızlı. Random ve dinamik içerik gibi senaryolarda cache'in çalışması mantıklı değil. Üretici önermiyor. Ben siteyi varsayılan olarak karanlık tema'da açmak istiyorum, hangi dosyada nereyi değiştirmem gerekli acaba bilen var mıdır? Bu arada bakmak isterseniz örnek sitem: https://dinisozluk.com/