burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, ben kişiye sorduğu soru üzerinden, kalitesiz içeriklerden örnek almaması konusunda tavsiyede bulundum. Evet, kişi izlenme almış; fakat arkadaşımızın bu görselleri yaparak aynı başarıyı yakalama olasılığı çok düşük. Yani, bilgiyi doğru alması için uyarıda bulundum.
Burada arkadaşımız sadece hangi yapay zeka aracıyla bu görüntüler oluşturulmuş diye sormuş. O attığı kanal bir örnek ama bahsettiği konu aynı. Burada önemli olan attığı kanal değil, istediği araç. Eminim ki aynı aracı kullanıyorsunuz. Sonuç olarak, ücretsiz bir araç olduğunu da belirtmişsin ama kullandığım aracı söylememiş diyorsun. O zaman verilen önerinin bu konu için bir kaidesi kalmıyor.

Ben bu işleri bilmem. Ama Stable Diffusion diye bir program var. Chatgpt'ye bu programın adını yazıp nasıl kurulması gerektiğine bak. Phyton ile kuruluyor. Chatgpt seni yönlendirir. Ama minimum rtx 3050 istediği yazılıyor.

Chatgpt'ye sorun mümkün mertebe. Bilgisini saklamıyor çünkü. Sadece ne istediğinizi anlatın yeterli. Arkadaşımız olmayan yapay zekayı kullanacak değil ya.