SaDo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu ilerleyen durumlarda hayatımızın bir yerinde karşımıza çıkarmı ne bileyim iş görüşmelerinde vs psikolojik rahatsızlığı varmış diye dosyamıza işlenir mi bir yerde.
tabiki iş görüşmesi değil örnek kpss'de bile başıma geldi ilk 10dk'yı atlatırsan sorunsuz devam edersin ama atlatamazsan doğru acile gideceksin ya da öğürerek kusmaya çalışırken nefesin kesilecek bayılmaya kadar gidecek durum yılda 1-2 kez yaşıyordum bu durumu çok çok zor umarım sizinki o kadar ilerlememiştir ben bitirmeye yakın gibiyim bi tık alıştım gibi ama her gün ilaç kullanıyorum ondan bu sıralar daha hiç yaşamıyorum.

Midem de sorun vardır diye hortum bile yaptırdım sorunsuz çıktı bi reflü varmış soslu yemek v.s yememelisin dedi herkes gibi ama tamamen anksiyete ile ilgili durum bu kendi beynini yönetmen gerekiyor, kulaklık ile şarkı dinlemek ya da 852HZ gibi parçaları dinleyebilirsiniz o durumun başlangıcını hissedince mutlaka iyi geliyor.