Hocam dava dosyalarıyla uğraşmamak için vermiyorlar. WIPO denilen bir olay var adamlar hangi uzantı olursa olsun Türkiye'de faaliyet gösteriyorsa Yerel ofisi olsun olmasın "ADOBE" adı altında isme el koyma hakkına sahip. Bu işlere de özellikle .TR alan adlarına Metunic baktığı için birikmiş dava dosyaları vb can sıkıcı olabiliyor. photoshop yerine fotosop sorun çıkarmayacaktır. Onları da anlamak lazım adamlar bizlerin sayesinde avukat, savcı oldular
1-2 ay içerisinde trabis'in veremediği .com.tr domaini direkt verdi tuhaf geldi eğer fixlemediler ise halen daha vermesi gerekiyor
boşta olan jenerik vb kelimeleri veriyolarmı ? Yöncüden denedik vermediler belge talep ettiler.
hocam bunu denicem ya cok tskler

Ancak once tekrar bosa dusmesi gerekiyor
Metunic haricinde turkticaret üzerinden direkt alınıyor, belge talep edilenleri genellikle turkticaret üzerinden satın alıyoruz dert tasa kalmıyor hocam
Bize de bir markamızda finans kelimesi geçiyor diye vermemekte inat edip BDDK lisansı almanız lazım diyorlardı
Çok uğraştık vermediler sonra uğraşmayı bıraktık 2 hafta sonra baktık domaini bize vermişlerdi
Tamamıyla KAFALARINA GÖRE iş yapıyorlar. Eğer domain jenerik ve güzelse hoşlarına giderse SİZDEN SAÇMA BELGELER istiyorlar. Ayrıca orada kara işler döndüğüne eminim. Domain sistemi ilk gelen alır sistemi olmalıdır. Yok şu belge yok bu belge nedir.
Soyle bir gelisme oldu. Ben ilgili kelime ile ilgili bir firma kurulamayacagini, marka olarak kaydedilemeyecegini belirttim.
Bu kez bana:
Sayın İlgili,
Lütfen başvuru sahibine ait nüfus cüzdanı fotokopisini panele yükleyiniz. Gerekli işlemi yaptığınız takdirde başvurunuz yeniden değerlendirilecektir. Bilginize sunarız.
İyi günler dileriz.
Kimlik belgesi istediler. Bende Word dosyasina ekleyip pdf cevirip gonderdim.
Biraz umutlandim