Yüzük.net ve ircforumlarını iyi bilirim daha eskisi dalnet serverlarında fink atıyorduk . 80-90'lar kuşağı için çok güzel bi' dönem yaşadık hocam, teselli ikramiyesi olsun bize

Hele o softreklam Akif,Sıtkı'ların olduğu dönemler çok eğlenceli, hayatımda iz bırakan günler geçirdik hepimiz.Operatörlerin VAS modeli yeni çıkmaya başlamıştı ringofon,polifonik cihazlar üzerinden kendi reklam networklerimizle güzel CPA kazançlar elde ettik o dönem.
Yaşım 36, benzer senaryolar hepimizden geçti.Boşanmalar,elindeki varlığını/işini kaybetme,sıfırı görme bunlar hayatın ta kendisi zaten alışıyorsun.
2006-2007 sularında bu camiaya katıldım.Şu hayattan birazcık da insan tecrübem varsa; senin ticarette hızlı, yetenekli veya zeki biri olduğun apaçık ortada.Kendi alanında olabildiğince dönemin en iyi işlerini çıkarmışsın bunun farkındasındır zaten.
Her zaman mantalitem şu oldu, evet inişli-çıkışlı diğer insanlardan tuhaf bi' hayat yaşıyoruz lakin küçük işler yapıp sabit 3-5 kazanacağıma, derin sularda boğulmak ve risk almak her zaman hissettiğim oldu.(Kumar ve coinden bahsetmiyorum.)
Geçmişe ise bakıyorum sıradan hiç olamadık ya varsın ya yoksun,ortalarda gezemiyoruz hayat ise denge üzerine kurulu.Bunun karları ve zararları tartışılır.
Çok foruma karalayan biri değilim, kendimi sende gördüğüm için yazmak istedim.Umarım aynı hisleri paylaşmışızdır.
Ayrıca 40'lı yaşlar erkeğin en parlak dönemi derler.Alkol,kumar,karı kız muhabbetleri,bağımlılıkların ne taraftan bakarsan.
"Zaafların kalmadığını hissettiğin an, tekrardan başaracağına inanıyorum."
Geceniz güzel olsun,..