yorumları okudum çoğuna katılmıyorum, 20-30 shorts ile 50 shorts ile milyonlarca izlenme alan kanallar var sayısının haddi hesabı yok.

bence sorun şu ki herkesin (kanal açanlar değil herkeaten kastım kanalı olupta bu işe ciddi asılan gurup) yaptıklarını yaparak başarılı olmak zor.kesinlikle onlardan 1 tık fazlasını veya onlardan farklısını yapmak gerekiyor.

yani kısa sürede 5-6 ayda ciddi rakamlar kazanılır mı ? kazanılıyor örnekleri var.peki bu adamlar ne yapıyor ? yaptığı herşeyi biliyormuyuz ? bence bilmiyoruz.konu youtubede video izleyerek veya x forumunda okuyarak olmuyor olmayacakta.

peki nasıl olacak veya yöntem ne ?

bu sorunun cevabı zaman satın almak.şimdi itiraz edip ne alakası var vs diyenler olacak tecrübeyle sabit.ama konu ne olursa olsun ciddi başarılar elde etmiş insanlara dikkatli bakarsanız hepsinin zaman dan kazandığını görürsünüz.

bunu daha fazla açacam yakında.bir kaç gün içinde bir kanal açacam ve burada da kanalla alakalı bir topik açacam.tüm istatistiklerinide paylaşacam.

şunuda söyleyim daha önce 1 kez bile kanal açmadım.sadece çalıştığım diğer konularda olduğu gibi ciddi şekilde iyi inceledim iyi analiz ettim.ve bu konuda da diğer ilgi alanlarımda olduğu gibi aslında çok basit ama çok etkili bir strateji belirledim ve uygulayacamda.başarılı olacağınada inanıyorum.

son sözlerim, vazgeçmeyin ama boşu boşunada kürek çekmeyin.kısaca verimli şekilde işbyapmak gerek.şahsen hedefim kanal açıyım 200-300 video atıyım, e 2-3 yıl sonrada bir şekilde ! biri tutarsa ......hikaye bu. 2-3 yıl sonra tutacak kanal başkasının olsun bama maks maks 5-6 ayda ciddi kazandıracak kanal lazım.hatta o bile fazla, 3.ayında minimum aylık 15-20k kazancı görmeli.

bu arada bir dip not, kapak resmi vs de hikaye.bunu shorts için söylüyorum.