Yanıtın için teşekkürler ama benimle aynı videoyu yapan ve daha kanalını dün açan herhangi bir başkası
aynı içerik aynı kategori aynı başlık adı altında benden nasıl daha fazla izlenme alıyor, Bu kişi daha kanalını 1 hafta önce açtı uzaktan
takip ediyorum ilk videosu 1.5k izlendi 2. si 90 3. sü 150 izlendi ve iyi gidiyor yani her videosu mutlaka 5k üzeri gösterim alıyor neredeyse tahminimce
neden ben bukadar uğraşırken emek harcarken bu arkadaşlar daha ilk başladığı anda benden fazla etkileşim alıyor bunu anlamıyor yediremiyor üzülüyorum açıkcası
Merhaba, öncelikle bir ajansla çalışırsanız daha fazla izlenme ve popülerlik kazanırsınız. Tiktok, youtube, sesli sohbet uygulamaları vs hangisi olursa olsun içerisinde ajanslar vardır. Ajanslar içerisindeki yayıncılarla birlikte belirlenen konularda içerikler üretir ve birbirlerini videolarında davet edip önererek kitle paylaşırlar. Tek başınıza yapamazmısınız? yapabilirsiniz, ancak bu kolay olmayacak. diğer arkadaşın dediği gibi emek vermelisiniz.