Yanıtın için teşekkürler ama benimle aynı videoyu yapan ve daha kanalını dün açan herhangi bir başkası
aynı içerik aynı kategori aynı başlık adı altında benden nasıl daha fazla izlenme alıyor, Bu kişi daha kanalını 1 hafta önce açtı uzaktan
takip ediyorum ilk videosu 1.5k izlendi 2. si 90 3. sü 150 izlendi ve iyi gidiyor yani her videosu mutlaka 5k üzeri gösterim alıyor neredeyse tahminimce
neden ben bukadar uğraşırken emek harcarken bu arkadaşlar daha ilk başladığı anda benden fazla etkileşim alıyor bunu anlamıyor yediremiyor üzülüyorum açıkcası
Bu şeye benziyor, yolda giderken bir çiğ köfteci gördüm aksama kadar bir sürü çiğ köfte satıyor. Bende gittim karşısına çiğ köfteci açtım ben onun kadar satamıyorum demekten bir farkı yok. Bu işler diğeri ne yaptıysa biz yapınca da aynısı olacak diye olsaydı herkes başarılı olurdu. Kendini başkasıyla kıyaslama çünkü o sen değilsin, sende o değil. O o an bir hypa uğramış olabilir, algoritma şaşırmış olabilir, şansına attığı videoda bir sahne çok dikkat cekicidir izlenme almış oda diğer videolarına yansımış olabilir. Sen gerçekten bu işler 1.5 ayda olacak diye düşünüyorsan pes et kafana göre tabi. Ama inandığın bir iş ise sonuç alana kadar devam et.