Zaten olayda o pes etmeyen youtubede başarılı oluyor. 1-2 sene hiç izlenme kaygın olmadan, hiç para kazanmadan paylaşımlarına devam edip kendine bir kitle yapıp ve youtubeye ben burada adı geçen birisi olacağım diye kanıtlaman gerek onlar sonra seni tamam sende var bir şeyler diyerek öne çıkartacaklar. Min. 2 yıl düzenli video atmayan birisi zaten youtube ye girmesin vakit kaybetmesin. Sanada tavsiyem kendine bir ışık görüyorsan ve videoların ilerde tutacak 100 bin 200 bin abone olurum ben diyorsan 2 yıl devam et. Millet 3 yıl bir fiil video atıyor sonra meşhur oluyor veya kanal öne çıkıyor. Sen 1.5 ayda olacağını mı zannettin öyle olsaydı herkes yapardı. Başarılar.
Yanıtın için teşekkürler ama benimle aynı videoyu yapan ve daha kanalını dün açan herhangi bir başkası
aynı içerik aynı kategori aynı başlık adı altında benden nasıl daha fazla izlenme alıyor, Bu kişi daha kanalını 1 hafta önce açtı uzaktan
takip ediyorum ilk videosu 1.5k izlendi 2. si 90 3. sü 150 izlendi ve iyi gidiyor yani her videosu mutlaka 5k üzeri gösterim alıyor neredeyse tahminimce
neden ben bukadar uğraşırken emek harcarken bu arkadaşlar daha ilk başladığı anda benden fazla etkileşim alıyor bunu anlamıyor yediremiyor üzülüyorum açıkcası