Hocam balikesir'de oldugunuzu gordum profilinizden hala orada misiniz bilmiyorum. Oncelikle bende Balikesirliyim ve aktif olarak burada yasiyorum.
Turkiye'nin batidaki cogu tatil beldesinde kisa sureli 6 ay 1 sene gibi yasama imkani buldum ege bolgesindeki ve akdeniz bolgesindeki meshur yerler dahil.
Hatta Ukrayna savasi oncesi ukraynada yasiyordum. Avrupaya gecis yapip 1 sene munih 1 sene Atina tecrubesi de edindim.
En sonunda hep donmek istedigim yer Balikesir oldu lanetli bir sehir mi evet icerisinde yasayanlar surekli sikayet ediyor mu evet.
Ama sehirde garip bir cekicilik var birakamadigim.
Korfez bolgesi mukemmel yaz aylarinda yine kim bizi kaziklayacak diye dusunmeden tatil yapabiliyorum.
Yurt disi gormek istesem Ayvaliktan 45 dk da Midilliye gecip 30 euro ya ucak biletiyle avrupanin cogu yerine gidebiliyorum.
Istanbul Anadolu yakasinda calistigim bir sirket var Atasehir'de uzaktan calisiyorum. Sariyerde oturan is arkadasimla ayni anda yola ciksak nerdeyse daha once variyorum sirkete.
Yaz gunleri izmir guzel oluyor bi alsancak yapalim desem 1 bucuk saatte kordonda arac parkediyor oluyorum ( izmirde oturan arkadasimda benzer surelerde gidiyor )
Merkezi pek tercih edilmediginden dolayi gocmen sorunu yok denecek kadar az, kafelerinde hala 10 liraya cay icip 30-40 liraya tost yiyebiliyorsunuz.
Trafik desen en yogun zamanda 5 dk gec varirsiniz varacaginiz yere onu da ana arter yollardan giderseniz duraksamadan gidersiniz.
Kiralar deseniz yine diger sehirlere gore makul seviyelerde.
Tam bir minimal insan sehri.

Bu kadar yazinca farkettim de ben baya baya Balikesir asigi olmusum