geçmiş olsun
bende kendi hikayemi anlatarak yalnız olmadığınızı hatırlatmak istiyorum

18 yaşındayım, son 3 ay içerisinde aşağı yukarı $10K gibi bir kazanç elde ettim
yılbaşından biraz önce, hep istediğim ve hayalini kurduğum için yurtdışına çıkma kararı aldım
sadece uçak ve uçuş öncesi alışveriş zaten paramın büyük kısmını götürmüştü fakat buna hazırdım
japonya-tokyo-shinjuku bölgesinde 1 hafta + birkaç gün tatil yaptım ve daha fazla kalmak istediğimi anladım
yılbaşını japonya içerisinde geçirmeyi çok istiyordum ve bunun için kaldıraçlı işlemlere giriş yaptım
$2K kasa ile günlük $500 kazanıp günü birlik harcıyordum ve çarçur ediyordum, istemediğim kadar japon abla ve diğer ülkelerden insanlar ile kaynaşıp hayatımı yaşıyordum resmen
son günlerde tatilimi uzatacağım için otel süresini ertelemeye karar verdim ve bunun için kaldıraçlarımı yükseltip daha yüksek riskler almaya başladım
sonuç olarak LIQ oldum ve bu yaklaşık 5-10 kere tekrarlandı, son 200 dolar param kaldığı saatler oldu ve yine o parayı $1.200 yapıp tekrar LIQ ettim gibi gibi bir döngü içerisine girmişti
işin sonunda biletimi iptal etme düşüncesi, cebimde beş kuruş kalmadığı için ve geri dönmemin daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için ortadan kalktı ve SONUÇ olarak Moğolistan havalimanına GERİ dönüp istanbul aktarması ile ülkeme geri geldim
bu kısım kendi başına yeterli fakat geri döndükten sonra problemler çoğalmaya devam etti
annemin birikimi olan 150 bin TL + 1.000 parayı kaldıraçlı işlemler ile LIQ ettim çünkü yurtdışında kaybettiğim parayı geri çıkartmak istiyordum
anne ve babam ayrı, babam zaten 30 bin zar zor kazanıyor ve annem çalışmıyor + ev kiramızı ödemekte zorluk çekiyoruz ve babam destek olmadığı için (bireysel olarak bana destek oluyor fakat annem babamın gelmesini istemediği için babam finansal destekte bulunmuyor) geçinmemiz oldukça GÜÇ
benim fix bir gelirim yok, 3 ay iş yapmadığım oluyor ve yaptığım işler genelde eski müşteri portföyümden kalan kişilerden gelen işler ya da şans eseri bulduğum iş ilanları falan
hayatımda hiç fiziksel çalışmadım ve bu duruma düşmek istemiyorum, küçümsemek doğru olmaz fakat zaten düz tabanım ve fiziksel şeyleri yaparken zorluk çekiyorum
annemin LIQ muhabbetinden haberi yok ve o parayı kazanıp telafi etmeye çalışıyorum henüz, bazen ekmek alacak param bile olmuyor mevcut pozisyonda maalesef =C
ne kadar rezalet bir hayat yaşadığımı düşünmeden edemiyorum, geçmişten kalan şahıs şirketi olayımdan sonra arkası kesilmeyen vergi cezalarına çok ama boş paralar ödemekten yoruldum
anlatılacak çok şey var, bir gün tekrardan küllerimden doğacağıma inanıyorum ve bunun için çabalıyorum fakat genel olarak depresif bir haldeyim
yaşadığım şeylerden ders alıp yoluma devam etmem gerekiyor ve bunu en iyi şekilde yapmak için kendime ne kadar uğraş göstersem bile sabah kalkıp akşam uyumaktan farklı şeyler yapmıyorum
telefon, laptop ve diğer evdeki tüm eşyalarımı satsam bile 50-60 bin TL gibi bir tutar yaptığı için ne anneme olan borcumu ödeyebilirim ne hayatıma tekrar başlayabilirim
SONUÇ olarak çok uzatmaya gerek yok, umarım kendimi atmam
aşağıya bazı fotoğraflar bırakıyorum: