Merhaba hayırlı akşamlar.
Şuraya dökülsem bende de neler çıkacak ama şunu net bir ifadeyle yazabilirim. Hayatım boyunca paraya hiç değer vermedim. Benim gözümde 100 bin kazanmakla geçirebilecek kadar para kazanmak arasında çok fazla bir değer olmadı. Bunun sonucunda da hiç bir şeyim olmadı. Hani bir şeyim olmadı diye de dövünmüyorum.
Beni hayatta tutacak şükür olsun annem babam var ondan başka da kimsem yok dostlarım var eyvallah da beni benden daha çok düşünülecek ailemden başka kimse yok.. çoğunlukla bu şekildedir... Ailemi zamanında üzdüm, zaman geri gelmiyor ama onları da mutlu etmek istiyorum maddi olarak da değil önceligim maddi olmayan değerler ile mutlu etmek istiyorum..
Biraz önce nereden aklıma geldiyse geldi, geçmişte beraber yaşadığım arkadaşlarım iş yerinde yaşadığımız sorunlardan ötürü işten beraber ayrılmak durumunda kalmıştık... Sonrasında vicdanımin el vermediği bir işi yapamadığım için işten ayrılma durumunu benden kaynaklı olarak öne sürüyorlardı.. Devam eden süreçte işlerine geri döndüler.m
İş de olsa ben kimseye eyvallah etmeyi becerebilen bir yapıya sahip değilim. Şu anda da ağzından çıkan söz ile yapılan icraatların tutmadığı dostlarım var kıssadan geçiyorum.. İnsanlar hayatta onurları için yaşar, kula kulluk edecek ise kendini sorgulamali, mali mülkü veren de insan değildir, onlar aracı, vardır bunların da bir sahibi biz kiracıyiz...
Konu denk geldiği için saçmalama derecesinde yazdığım şeyler ☺️
Size de hayatta başarılar diliyorum, umarım her şey gönlünüzce olur...
Hocam senin nicki ben de hayal meyal hatırlıyorum zamanında iddaa bölümünde her gün kupon paylaşırdın. Son durum ne oldu bırakabildin mi?