PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle yapsaydım şöyle yapsaydım böyle olacaktı keşkeler felan insanı yıpratır. Cardanoyu 1 centten alıp 1.5 centte bozdurdum herkesin böyle hikayesi vardır. BTC 20 k ya indi almadım diyorum ama şartlar koşullar psikoloji aynı değil. Giden gitmiş sağlık olsun. Hayatta fırsatlar asla tükenmez. Sağlığınız yerinde ise herşey hallolur. Knight onlinedaki forum siteniz hangisiydi merak ettim sakıncası yoksa yazar mısınız ?
Evet o konuda haklısınız hocam. Ama ben HODL cu biriyim. Btc yi bile 1 yıl elimde tuttum, ihtiyaç olmasa satmazdım. Zaten o anlattığım 150k doları da sabrettiğim için kazanmıştım. Yoksa her insanın karşısına fırsat geçiyor kripto da. R10 da etherium madenciliği yapan arkadaşlar vardı, 1 dolardı ether o zaman. Günlük 4-5 ether kazıyorlardı, az diye dert yanıyorlardı

Forum knightonlineforum.com (koforum.net) ben sattıktan sonra kapandı bir süre sonra. Yönetemediler forumu.
O dönemler seo kolaydı, 10 tane footer link alıp tüm kelimelerde 1. yaptım googlede. Zaten üyeler vs her gün binlerce konu açılıyordu.
Bynogame sponsor olmuştu, kendileri o dönem yeni açmışlardı siteyi, hatta bana "siz bizden çok kazanıyorsunuz bu reklam paralarından" diyorlardı.
Şu an yıllık ciroları 200 milyon üzerindedir. Allah daha çok versin kendilerine, hak ettiler buralara gelmeyi. Çok dürüst ve iyi insanlardı.