R10'da birkaç Google danışmanından hesap kurulumu ve optimizasyon hizmeti aldım. Sonrasında incelediğimde, sağladıkları hizmetin YouTube'dan izleyerek yapılabilecek düzeyde olduğunu fark ettim. Bu deneyimden sonra ileri düzey eğitimler alarak kendi reklamlarımı yönetmeye başladım. Şunu söyleyebilirim ki, danışmana vereceğiniz ücreti harcamak yerine, eğer zamanınız varsa, iyi diyebileceğim birkaç eğitmenden eğitim almanızı öneririm. Çünkü hiçbir danışman sizin negatif anahtar kelimelerinizi veya sektörünüzle ilgili detayları sizin kadar dikkate almaz; sektörünüzü sizin kadar iyi bilmesi de mümkün değildir. İki hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışarak ve birkaç iyi eğitim alarak kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz.
R10, Udemy ve YouTube platformlarından birçok eğitim aldım ve izledim. Edindiğim tecrübelere dayanarak, şu anda en iyi sıralamaları yapabiliyorum. Tavsiye olarak, öğrencilere yönelik destek sağlama, soruları yanıtlama ve ilgilenme konularında gördüğüm en iyi eğitmen sıralaması şu şekilde:
- Mert Şener
- Ahmet Balat Akademi
- Kamil Keleş
Bu isimlerden eğitim alarak Google reklamlarınızı profesyonel bir şekilde yönetmeye başlayabilirsiniz.
Not : özellikle komisyon karşılığı çalışan kişilerden uzak durmayı tercih ettim sırf daha fazla ücret alabilmek için hiç bir tedbir almadan saçma sapan kelime tıklamalarına ücret ödetiyorlar.
Aradığım şeffaf cevap bu işte hocam çok teşekkür ediyorum herkes satış derdinde ben ne soruyorum onlar ne cevap veriyor çok sağolun ağzınıza sağlık 🙏🏼