dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir zaman hayata küsme. En azından ben gibi 4-5 kere dene. Olmuyorsa bırak, "su akar yolunu bulur" derler.
Ben çok azimli biriydim. İlk yaptığım programı insanlara tanıtmak için 2 sene uğraştım.
Şu an Twittere girip tek tek her gün 1000 kişiye mesaj attığını düşün.
Resmen bildiğin spam yaptım. Reklam botlarıyla vs.
Oturduğum gecekondunun odasını su basmıştı, bilgisayar masasının altına taş koymuştum. Prizi masanın üzerine koyuyordum, su ile temas etmesin diye.
O ortamda ben günlerce çalışmıştım evde.
Arkadaşlar eve gelip ortamı görünce gülmekten ölüyorlardı, biz öyle günlerden geçtik yani
Ağ be abim vallahi elin öpülür abi senin zamanında yaptığın herşeyde para vardı şimdi herkes biliyor ki herşey ölmüş vallahi inan artık bu devirde para parayı çekiyor sen daha iyi biliyorsun şimdi site kur paran yoksa boş paran olsa bile ihtimal borsa mi 500k aşağısına girersen çöp kazanamazsin kimse aylık 2-3k atıp tenezzül edip 20 yıl bekleyecez çoğu insan öyledir kaldıraç mi oda minumum para vurmak istiyorsan 300-500k ile girecen vurabilirsen tabi yane demem o ki abim inan onlar eskidendi şöyle hayata bakınca anlıyorsun 27 olacam keşke şu anki aklımla 10 yaşına donseydim bırak çevremde tüm mahallede tüm sokaklarda benden iyi internetle arası olan yoktu 2007-2008 dönemlerinde dayıları sayılara msn Facebook kuruyordum sigara parasına bu arada 7-9 yaşında sigaraya başladım yanlış anlaşılmasın bizde erken gördük abim ama içimde bir his var bir gün felek bana öyle bir kapı açacak ki ben o kapının sonuna hiç varamiyacam gibime geliyor öyle birşey olacak yazarken düşünürken kalbim hızlanıyor abim inşallah herkesin hayatı kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmek olsun. Amin