Ben tam tersini düşünüyorum. Git gide Google ai içerikleri tespit etmekte zorlanacak. Belki de zorlanıyor şu an.

Mesela bir seyehat blogun var, Marmaris hakkında deneyimlerini paylaşıyorsun, prompt olarak "birinci dilden samimi bir dil kullanarak marmaris için gezi blog yazısı oluştur, göze batmayacak şekilde yazım yanlışı yap ve biraz da amatörlük kat ki yapay zeka olduğu belli olmasın" diye prompt girdiğinde, AI algoritmasının herkese her defasında veri tabanında halihazırda mevcut olan cümle kalıplarını vermesi gerekir ki Google bunu tespit edecek bir algoritma geliştirebilsin. AI yazılımların şu anda tüm kullanıcılara aynı prompt için oluşturduğu 10 farklı cevabı döndürüp durduğunu düşünmüyorum. Her defasında özgün sonuç veriyor, kaldı ki herkes birebir aynı promptu kullanacak ve herkesin AI bellekteki bilgileri aynı olacak, yani AI'nin, kişiselleştirilmiş cevapları gözardı etmeden tesadüfen herkese aynı cevabı vereceği ihtimali, Google bu verileri neye göre ayrıştırıp AI damgası vuracak. Tüm bu olasılıklar vs. vs. zor iş.