YTDBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahmin ettiğim gibi, maalesef insanlar böyle. Beyfendi madem bu isi ogretebilecek kadar iyi biliyor, neden müdürlük yerine reklamcilik ya da adi her neyse o isi yapmiyor sormak lazim.

Tezgahtarlik yaparsın, bos kaldiginda wc temizletirler.
Danisma olursun, guvenlik gelmez senden guvenlik yerine bakmani beklerler.
Kasiyer olursun, markete mal gelir onun ameleligini yaparsin.

Ozel sektorde insani afedersin eşek gibi hirpalarlar ama en ufak bi eko. daralmada küçülme adiyla yine isten cikarmalari o en cok is yaptirdiklari kisilerden baslarlar.
Herkesten cok becerikli olmani ama asgari ucrete ve bazen daha altina sukretmeni beklerler.
Canım ulkem maalesef bu halde cogunluk ama gecim sıkıntısı ailesi bebesi katlaniyoruz mecbur.

Genc arkadaslara tavsiyem finansal ozgurlugunuzu kazanmadan sorumluluk almayin. Yoksa bunlar basiniza gelebilecek demirbaş seylerin bir kismi sadece.
sadecemfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi anladoğım kadarı ile Müdür bey işi biliyor ve elemanlara talimat veriyor ; bu sorunu çözün.

Sizde çözemiyorsunuz yada yetkiniz dışında kalıyor ( reklamcı değilsiniz biriniz elektrik biriniz su tesisatı üzerinde bilginiz ve donanımınız var )

Müdürde neden çözülmediğini ; çözüm yöntemini , yapamıyacaksanız ben geliyim işi öğretiyim cevabı olarak veriyor.

Yani müdür bile düşünebiliyorsa saydığı çözümleri grupta olan x kişi bunu bilmesi gerekli diye tahmin ediyorum. Bu yüzden maaş alıyor. Yani müdürün yeni eski olması önemsiz. Adam işin çözülmesini talep ediyor. Tamam biraz iletişimde üst perdeden iğneleyerek tüm grup içinde yapmış ama bu haklı olduğunu değiştirmiyor.
Üslubu da kaba olabilir buda sizin x sorumlunun reklam panosunu nasıl düzelticeğini bilmesi ama işi yapması gereken teknikerin yapmaması yada halletmemesi sonucu topu sen kendin üstlenmişin adamda sana sadece işinizi yapın demiş.
eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzeri vardı başımda, arkadaşın tanıdığı diye ses etmiyordum, çok üzerime geldi ses çıkarmıyorum diye. Sonra bir gün telefonda yine abuk sabuk konuşurken Allah ne verdiyse döşedim buna, ana bacı gardaş, sonra pamuk gibi oldu. Hayır iş yapmadığımızdan değil, kendi üstüne şov yapmak için atarlanıyordu. Siz beni örnek almayın, karşısına geçip eğilip bükülmeden konuşun, diğer türlü b*k* sarar. Maalesef zorbaların anladığı tek dil zorbalık.
AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef durumu bilmeden tek taraflı hak vermek anlamsız. Ama bazı arkadaşlara söyleyeyim.
Müdür iş yapan değil yaptıran kişidir. Tavrı yada iş yaptırma şekli eleştirilir ama iyi müdür iş yaptırandır. Oturduğu yerden emir veren kişidir. İşi yaptırabildiği ve yürütebildiği sürece iyi müdürdür.
karakaya26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni gelinen bir yerde bu tarz yetkinin kimde olduğunu göstermek amaçlı mecbur şart. İpi baştan almazsa sonradan çok laubali hareketler olabiliyor. Uygun olanı yapmış gibi görünüyor bence.

Ki çalışma ortamı bunu gerektiriyor ise kesinlikle adam görevini yapıyor diyebilirim.

Can sıkabilir ama siz olsanız siz de aynı tavrı sergilerdiniz. İdare etmek gerek keyfinizi kaçırmayın, strese sokmayın kendinizi.

Tabela kırılmış ve kaybolmuş kırılan parça pleksi burda pleksi üretimi yapmıyoruzki yapsak burda ne işimiz var bizler arıza tespit acil durumda yetkinlik sahibi çalışanların üslubu hiç hoş değil.