Yorum yapan kişilere "Bilmediğin konularda ahkam kesme" veya "Çocuklar" demişsiniz.

1-) Kimin çoluk çocuk kimin yetişkin olduğunu hislerinize göre belirleyip yargılama hakkınız bulunmuyor.
2-) Ahkam kesmeyin dediğiniz kişiler sizin yapamadığınızı yapıp konu ile ilgili mantıklı tahminlerini iletmiş. (Ki yaşları gerçekten sizden küçükse size üzülürüm bu durumda)
3-) Küçük kardeşlerime, dostlarıma, arkadaşlarıma her zaman söylemişimdir boş okumayın, okumuş olmak için okumayın diye. Sizin adınıza üzülmüş durumdayım.

Sorduğunuz sorunun mantıksızlığına örnek;
• Yılda yüzlerce cinayet ve taciz olaylarına sebep olan sarı taksi şöför değişikliği olayı. Taksi başkasının üzerine, plaka başkasının üzerine, şöför başkası, fakat aracı belgeleri bile tam olmayan, o aracı kullanmaya yetkisi olmayan gerçek şöförün arkadaşı başka bir şöför kullanıyor ve nasıl olsa benim başım yanmayacak deyip rahatça davranıyor, sonuç ise hüsran oluyor.

Konunuzun, sorunuzun, linkedin ve diğer sosyal medya platform bağlantılarınızı Yemeksepeti destek ekibine ve Cimer'e iletiyorum, bir yandan sorunuzdaki usülsüzlüğü engellemeye çalışırken bir yandan mesleki yeterliliğinizin sorgulanması gerekiyor diye düşünüyorum.

Sevgiler Burak Üçüncü.