Arkadaşlar iyi pazarlar herkese. Şimdi elimde 2 adet pc var ikisinde de ssd harddiskler mevcut. 1 pcyi diğerine klonlamak istiyorum. Harddisk söküp diğerine takmak sanırım mantıksız çünkü pcler çok farklı ekran kartı driverlar vs. Şu an kullandığım aktif bilgisayarımı aynı şekilde sistem dosyalar ayarlar şeklinde diğer pcde kullanmak istiyorum çünkü çeşitli yazılımlarım ve dosyalarım ayarlarım var. bunlardan ödün vermeden nasıl bir klonlama yapabilirim? youtube üzerinden çeşitli videolar izledim ama ya klonlamanın bir kısmıı ya da sadece dosya aktarmaları gösteriyor. Bu yüzden ne gibi bir yol izleyebilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim + R10 verilecektir.

edit: Belki işine yarayan olur çözdüm ben. acronis true image ile c sürücüsünü kurtarma dahil sistem yedeği aldım ve bu yedeği ve diğer bilgisayarın d sürücüsüne attım. daha sonra acronis ile bootable usb oluşturdum diğer pcyi bu usb ile başlattım format atar gibi, acronis açıldı oradan d sürücüsünde bulunan yedeği gösterdim ve bunu c sürücüsüne kurdum. Aynı pc orada da açıldı ama driverlarda hata olduğundan sadece driverları silip güncel driverları yükledim şu an aktif kullanıyorum sorunsuz.