Daha önce yaptığım bir ticaret yüzünden aylardır uğraşıyorum. Kişi anlaşmada olmamasına rağmen sürekli yeni özellikler ekletti ve ben de her defasında kabul ettim.
Sürekli yeni yeni şeyler yazıyor ve şikayet konusu olmasın diye kabul ediyorum. Artık son zamanda ekstra isteklerini yapmamaya başladım.
Sistem tamamen bitmiş olmasına rağmen eski fotoğrafları lanse edip negatif ticaret puanı yolladı.
Bildirmeme rağmen negatif ticaret puanım kalkmadı. Ben kendisi ile yaşadığım sorunu açıklayan ticaret puanı gönderdim ( 2 defa ) ikisi de kaldırıldı.
Ben birisinin sürekli özel isteklerini yapmadığım için sistem bitmiş olmasına ve aramızda ticaret kalmamasına rağmen profilimde Dolan dırıcı gibi Negatif Trader ile duracak mıyım?
Daha önce de birisi ile işi yapmama rağmen ( özel kodlama ) şahıs işi iptal etti hiç bir benden kaynaklı sorun olmadan. Sadece kapora sende kalsın dedi. Şikayetimi oluşturduğum da ban yememişti, negatif ticaret puanı attığımda ise Negatif Ticaret puanı kaldırılmıştı. Alıcılar her zaman daha mı haklı satıcıların hiç hakkı yok mu? ya da böyle bir sorunu sadece ben mi yaşıyorum?
hakkını ara kardeşim evet ticaret puanı bu sitede cok önemli, umarım hızlı sonuçlanır